Contactpersoon

Positie:
Edwin Bisschop

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Overige gegevens

Overige gegevens:

Ik hoor graag van u. Stuurt u een e-mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw gegevens of vult u bovenstaand contactformulier in met uw gegevens en ik zal zo snel mogelijk reageren per e-mail of telefonisch contact opnemen.

Controleer ook uw map ongewenst / spam / junk of  zich daar geen reactie van oorsuizen.eu in bevindt. Dit gebeurt regelmatig bij alle soorten e-mail adressen!

Voor begeleiding vult u de begeleidingsovereenkomst in.

Telefoon: 06-26638803. Vanuit het buitenland: 0031 (0)6 26638803. Bereikbaar van ma - za 09.00 - 18.00 uur.

Graag wel uw nummerherkenning aan laten en geen SMS berichten a.u.b.

Als u een vraag heeft waarop een kort en bondig antwoord mogelijk is dan kost dit niets (maximaal 5 minuten) maar als er dieper moet worden ingegaan op bepaalde aspecten, een persoonlijke situatie, het uitzoeken van een arts en/of een langdurig gesprek dan is er sprake van  telefonisch advies. Het ligt namelijk in de aard der dingen dat gesprekken meestal veel tijd in beslag nemen. Een bel afspraak kan worden gemaakt zodat we rustig een en ander kunnen bespreken. 

Veelgestelde vragen, zoals bijvoorbeeld de medische kosten, eventuele vergoedingen en bijwerkingen, worden beantwoord op de pagina FAQ (frequently asked questions). 

www.oorsuizen.eu